Aktivnosti

Access Bars – pristup svesnosti u Nišu

Barsi u Nišu

Svako od nas oseti da je iz nekih razloga, u nemogućnosti da pokrene svoj život u poželjnijem pravcu, kao da ga obavijaju nevidljive blokade koje ga drže sputanim.

U jednom takvom periodu života, rodonačelniku metode Access consciousness, popularno nazvanom Barsi, Geriju Daglasu, javila se informacija i ideja kako sa lakoćom i radošću otpustiti te sputavajuće sile i osloboditi sebe za lak, radostan i kreativan život.

U procesu prijema informacija, Geri Daglas došao je do spoznaje da na glavi postoje 32 tačke, koje, ako se ne pokrenu i oslobode, čuvaju na tom položaju elektromagnetski naboj svih naših misli, uverenja, programa i sećanja koje smo, ko zna od kada, imali i zadržali o isceljenju, telu, kreativnosti, novcu, starenju, kontroli, svesnosti, tugi, radosti, stvaranju veza, nadanjima i snovima i još mnogo drugih.

Elektromagnetni naboj, nastao zatvaranjem usvojenih misli, stavova, uverenja, programa, kao magnet počinje da privlači iste i slične pojave, emocije i dešavanja, te se zato čovek oseća kao da se vrti u istom krugu.

Međutim, sa pokretanjem Barsa, dolazi do otvaranja i otpuštanja elektromagnetnoj naboja nastalog u toj oblasti i život počinje da dobija novu dimenziju i počinje da se odvija na drugačiji, lakši i radosniji način.

ŠTA SU BARSI?

Barsi su 32 tačke na glavi, na čijem položaju se, kao elektromagteni naboj čuvaju memorisana sećanja, uverenja, ubačene programe, ideje, odluke, koje kao energetsko biće čuvamo i nosimo ko zna od kada i ko zna odakle. Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje smo fiksirali učvršćuje energiju i ograničava našu sposobnost da na tom području života učinimo bilo šta sa lakoćom.

Barsi su, ustvari, tačke u kojima je duboko zatvorena naša podsvest, koja i upravlja našim životima.

Metoda otvaranja Barsa podrazumeva polaganje jagodica prstiju na svaki od 32 položaja na glavi klijenta. Pri postavljanju prstiju na svaki pojedinačni položaj Barsa, dolazi do lakog i prijatnog otpuštanja elektro magnetnog naboja u toj tački, a time i do slobodnog energetskog protoka kroz energetski sistem, pri čemu dolazi do oslobađanja od svih ograničavajućih uverenja, misli, emocija, odluka itd.

Pokretanjem slobodnog protoka energije kroz tačke na glavi-barse, otpuštaju se naboji koji nas u životu ograničavaju i onemogućavaju da napredujemo i istinski živimo život kakav na svesnom nivou želimo.

Odmah nakon pokretanja zaustavljenog energetskog protoka kroz položaj svakog pojedinačnog Barsa, dpolazi do brze, vidljive i prijatne promene u svim sferama života klijenta.

Kao pomoćnik klijentu u postupku pokretanja Barsa je sam praktičar, koji uz postavljanje jagodica prstiju na položaje na kojima se Barsi nalaze, izgovara mantra čišćenja, tako da klijent ni za vreme tretmana, a ni kasnije, ne mora da zna koja su sećanja, uverenja, programi, inplanti, otpušteni, iz kog vremena potiču, ili da se svesno iznesu na videlo radi suočavanja sa njima, kako bi došlo do promene sadašnjosti.

Posle primljenog Bars tretmana u najboljem slučaju ceo život se može promeniti na bolje u svakom pogledu, a u najgorem slučaju dobija se osećaj opuštenosti, kao posle izvrsne masaže.

Bars tretmani su namenjeni svakome, ne postoje nikakve kontraindikacije i mere opreza za pružanje i primanje tretmana, nema ograničenja u starosnom dobu, jer su podjednako povoljni i efikasni kako kod dece, tako i kod mlade i stare populacije.

Bars tretmani se posebno preporučuju osobama koje kroz život i posao imaju stalan stres, onima koji žele da iskorače iz svog zatvorenog prostora, da dožive promenu i nekoj oblasti života, da sami kreiraju život u skladu sa svojim potrebama i da se otvore prema novim mogućnostima, da osete lakoću I radost života, ili da se samo trenutno opuste.

BARS tretmanima se postiže snažan imunitet, dobija se više energije, otpornost na stress, odličan san, zdravlje, regulacija telesne težine, odlučnost pri donošenju odluka, bolji rezultati na poslu i u svakodnevnom životu, bolja komunikacija sa ljudima, a i sa sobom, i mnoge druge mogućnosti.

Pokretanjem Barsa pokreće se i mogućnost dobijanja odgovora, ne iz naše podsvesti, koja je bila zaključana i zablokirana, već iz najvišeg izvora. Zato bi, nakon tretmana trebalo neprekidno postavljati pitanja, ne tražeći odgovore i ne očekujući određeni način ispunjenja želja, već prepuštanjem da odgovor na postavčljena pitanja bude donet putem Univerzalne mudrosti, čime se dobija mogućnost neslućenih razmera za zdrav, lep, lak i život ispunjen obiljem.

Kako može biti bolje od ovoga?

Kontaktirajte udruženje Iz centra srca Niš, ako vas zanimaju više detalja za ovu tehniku.

Iz centra srca

Iz centra srca

Danas ne brinem! Očekujem sve najbolje!
Danas se ne ljutim! Radujem se svemu!
Danas zahvaljujem na svemu! Danas radim predano i na sebi!
Danas sam predusretljiva i ljubazna prema svima!

Ostavi komentar

Klikni za komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pratite nas i na Fejsbuku