Aktivnosti

Daljinski i beskontaktni reiki tretman

Na-daljinu

Povezivanje sa Reikijem, energijom od životne važnosti, pruža ogromne mogućnosti. Jedna od mogućnosti je i rad sa ovom energijom na daljinu, slanjem kroz prostor, a takođe i rad sa prošlim i budućim dešavanjima, odnosno slanje Reikija kroz vreme.

Osobama koje nisu iskusile magičnost kretanja energije, koje nikada nisu primile nijedan energetski tretman, ili se i same ne bave kanalisanjem energije, tvrdnja da se energija može slati kroz prostor i vreme, može delovati nestvarno i bajkovito.

Međutim, energija nema svojih granica. Ona se nalazi svuda i u svemu i povezuje sve. U nju smo svi uronjeni i od nje smo svi i sazdani. Za energiju ne postoje ni vremenske, ni prostorne prepreke.

Svaki Reiki praktičar drugog stepena može kanalisati i slati kanalisanu energiju bilo kome i bilo čemu, bez obzira gde se nalazi kako osoba, tako i bilo koji objekt pažnje i namere Reiki praktičara. Ovakvu sposobnost praktičar drugog stepena Reikija dobija inicijacijom u posebne simbole, koji su ključevi za otvaranje energetskih portala prostora i vremena i fokusiranja energije na određeno mesto i određeno vreme.

U radu sa energijama na daljinu, praktičar je, međutim, obavezan da se rukovodi Reiki etikom, što podrazumeva slanje Reikija samo i isključivo uz saglasnost primaoca, u vremenskom periodu koji je za primaoca najpodobniji.

Pri prijemu daljinskog reiki tretmana, kako se to dešava i pri kontaktnom tretmanu, osoba koja prima i upija Reiki ulazi u takozvano alfa stanje svesti, stanje između jave i sna, te se mora paziti na to da se Reiki ne šalje u vreme kada je klijent na svom radnom mestu, kada vozi automobil, ili obavlja neke druge aktivnosti za koje je potrebna puna svakodnevna pažnja.

Stoga je vrlo bitno da Reki praktičar i primalac energije usaglase termine u kojima će se obaviti daljinski Reiki tretman.

Kada je najpovoljnije vreme za Reiki tretman na daljinu?

Najpovoljnije vreme za prijem Reikija je vreme pred odlazak na spavanje, jer se pri tretmanu ulazi u prijatno, opušteno alfa stanje svesti, tako da je zdrav i čvrst san prirodan nastavak daljinskog tretmana.

Za daljinski tretman nije potrebna nikakva posebna priprema, osim odluke da se Reiki primi i dogovora sa praktičarem Reikija. Poželjno je da primalac Reikija omogući sebi mirno, neometajuće okruženje i da, ukoliko želi, sluša meditativnu muziku, koja će upotpuniti doživljaj daljinskog Reiki tretmana.

Za vreme trajanja daljinskog tretmana primalac Reikija može osetiti energetski protok kroz telo, peckanje i nežno žarenje dlanova, blago strujanje vazduha, kao i neke druge manifestacije energetskog protoka, a može se desiti i da svojim unutrašnjim vidom, vidi energiju u protoku, u raznim bojama i oblicima.

Ukoliko neko nije senzitivan, može se desiti da manifestacije izostanu, ali to nipošto neće značiti da ta osoba nije primila Reiki, jer ova energija deluje svakako i na najbolji način za primaoca.

Topla preporuka svakog praktičara je, međutim, da ukoliko imate potrebu za prijemom Reikija, odvojite vreme i za kontaktni tretman, kako biste osetili Reiki na pravi način.

Za sve dalje informacije i dogovore naše Udruženje Iz centra srca s Ljubavlju vam stoji na raspolaganju.

U Nišu, februar 2018

Preporuka
  • Ocena:
Sending
User Review
5 (1 vote)
Iz centra srca

Iz centra srca

Danas ne brinem! Očekujem sve najbolje!
Danas se ne ljutim! Radujem se svemu!
Danas zahvaljujem na svemu! Danas radim predano i na sebi!
Danas sam predusretljiva i ljubazna prema svima!

Ostavi komentar

Klikni za komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pratite nas i na Fejsbuku