Novosti

Kraniosakralna terapija

Kao nadgradnja i dopuna tehnici i metodi Vihor Reiki, u novije vreme došlo je do otvaranja informacionih kanala visoko frekfentnih energija koje predstavljaju podršku i dopunu svim procesima isceljenja.

Jedna od tih i takvih energija je i energija nazvana Kraniosakralna terapija. Energija Kraniosakralna terapija, u sadejstvu sa energijom Vihor Reiki, pruža maksimalnu podršku isceljivanju, a time i zdravlju kako na fizičkom, tako i na psihičko-emotivnom nivou, poboljšavajući pritom funkcionisanje centralnog nervnog sistema.

Sama reč kranio znači lobanja, dok se reč sacral odnosi na kost klinastog oblika, koja se nalazi na dnu kičmenog stuba, odmah iznad trtične kosti, a koja se naziva i svetom kosti. Sve u našem organizmu pulsira, širi se i skuplja u određenom ritmu, pa tako i kosti lobanje, koje se šire i sužavaju, jedva primetno na nekoliko milimetara 6-10 puta u minutu. Taj ritam „disanja“ naše lobanje naziva se karniosakralnim ritmom.

Kako su mozak i kičmena moždina okruženi likvorom, informacije pulsiranja lobanje prenose se kroz kičmenu moždinu, a time i kroz ceo koštano-nervni sistem. Narušavanje pravilnog kraniosakralnog ritma dovodi do narušavanja u organizmu i prouzrokovanja raznovrsnih zdravstvenih problema, čiji su uzroci često nepoznati.

Pri pravilno uspostavljenom kraniosakralnom ritmu, prenose se i povezuju energetske informacije iz celokupnog nervnog, moždanog, kičmenog, koštanog sistema i svih ostalih sistema organizma, uspostavlja se pravilan ritam kretanja svih tečnosti u organizmu. Uspostavljanje pravilnog kraniosakralnog ritma, kao i ritma kretanja i pulsiranja tečnosti u organizmu, dovodi do prirodnog procesa ozdravljenja i pravilnog funkcionisanja centralnog nervnog sistema.

Kraniosakralna terapija, u sadejstvu sa već pokrenutom i aktiviranom energijom Vihor Reiki, primenjuje se kao dopunska terapija za proces ozdravljenja, kao preventiva za podizanje i podržavanje imunog sistema, daje podršku sposobnosti organizma za samoisceljenje i suprotstavljanje bolestima i neželjenim psiho-emocionalnim stanjima, jer pomaže poboljšanju funkcionisanja centralnog nervnog sistema.

Tretman Kraniosakralne terapije sprovodi se putem kanalisanja i slanja ove izuzetno prijatne i blage energije pred spavanje klijenta, od strane praktičara Mastera Svetlosnog ispravljanja, kako bi se tokom sna i mirovanja klijenta uspostavio pravilan kraniosakralni ritam, u skladu sa potrebama klijenta.

Proces isceljivanja, ukoliko se radi na konkretnom zdravstvenom problemu, pokreće se aktiviranjem i plasiranjem energije Vihor Reiki, koji se sprovodi u toku dana, dok se tokom sna i mirovanja, u toku noći, odvija proces Kraniosakralne terapije.

Aktiviranje, kanalisanje i plasiranje energija Vihor Reiki i Kraniosakralna terapija, uspešno se sprovodi u radu Udruženja Iz centra srca Niš, preko sertifikovanih Mastera Svetlosnog ispravljanja, kao profesije Novog doba, Master Učitelja Usui i Kundalini Reiki Ljiljane Ćirić i Jadranke Mickoski.

Preporuka
  • Ocena:
Sending
User Review
5 (1 vote)
Iz centra srca

Iz centra srca

Danas ne brinem! Očekujem sve najbolje!
Danas se ne ljutim! Radujem se svemu!
Danas zahvaljujem na svemu! Danas radim predano i na sebi!
Danas sam predusretljiva i ljubazna prema svima!

Ostavi komentar

Klikni za komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pratite nas i na Fejsbuku