Aktivnosti

O nama

Iz centra srca, udruženje Niš
Ljiljana Ćirić
Ljiljana Ćirić

Udruženje Iz centra srca osnovano je 1.12.2016.god. u Nišu, po želji i zamisli sertifikovanih Tibetan Usui Reiki i Kundalini Reiki Master Učitelja Ljiljane Ćirić i Jadranke Mickoski.

Cilj Udruženja je pružanje podrške i pomoći u cilju unapređenja psihofozičkog zdravlja , učenja o zdravom životu kroz organizovanje edukacija, druženja članova Udruženja i onih koji to nisu, a žele da i sami uzmu učešće u ličnom razvoju i poboljšanju psihofizičkog zdravlja.

Udruženje, preko svojih osnivača, sertifikovanih Učitelja Ljiljane Ćirić i Jadranke Mickoski, organizuje susrete praktičara, radi razmene iskustava i daljeg učenja, kako iz oblasti metode Reikija, tako i iz oblasti drugih duhovno-energetskih tehnika, kojima se osnivači bave.

U Udruženju se organizuju i Družionice-pričaonice za sve one koji su zainteresovani za zdrav život i rast i razvoj na emotivnom, mentalnom i duhovnom niovou, kao i za one koji osećaju potrebu da se posvete svom duhovnom razvoju, ali još uvek nisu pronašli pravi put i način za to.

Kroz učešće na Družionicama, kroz razgovor sa sertifikovanim Učiteljima Reikija, kao i kroz razmenu iskustava sa ostalim praktičarima duhovnih tehnika, lako i brzo se dolazi do spoznaje kojim putem treba ići ka ličnom rastu i razvoju.

Jadranke Mickoski
Jadranka Mickoski

Takođe, upoznavanjem sa tehnikama Reikija, kojih ima više vrsta u zavisnosti od vrste energije koja se kanališe, kao i efektima koje te energije proizvode, na lak način se dolazi do spoznaje sa kojom od ovih energija se želi biti povezan.

Putem prijema Reiki energije kroz tretmane, koje pružajui rade Reiki Učitelji, otklanja se stres, dolazi se do stanja smirenosti, ispunjenosti, poboljšavaju se, a ponekad i sasvim nestaju zdravstveni problemi i simptomi, podiže se imunitet, a time dobija i zaštita od nastanka novih zdravstvenih tegoba.

U okviru redovnog rada Udruženja održavaju se seminari i radionice iz svih oblasti sertifikacije osnivača. Tako, pored tradicionalnog Usui Reikija, u Udruženju se vrše obuke i seminari i za Kundalini Reiki.

Radionice Porodičnog rasporeda, kao grupna sistemska metoda za pomoć i podršku psihofozičkom zdravlju i pomoć i podršku u svim oblastima života, a koje se odvijaju se u Udruženju, vodi osnivač i predsednik Udruženja, Ljiljana Ćirić, kao sertifikovani konsultant metode Podoričnog rasporeda.

Za pomoć i podršku zdravlju i zdravstvenim tegobama, osnivač i potpredsednik Udruženja, Jadranka Mickoski, kao sertifikovani treapeut Bowen tehnike, pruža terapije po ovoj metodi.

Takođe, oba osnivača su i sertifikovani praktičari metode Pristup svesnosti, popularno nazvanoj Barsi, tako da se u okviru Udruženja pružaju terapije i po ovoj metodi.

Udruženje, preko Osnivači, Ljiljana Ćirić i Jadranka Mickoski, pored Učiteljskih sertifikata Tibetan Usui Reiki i Kundalini Reiki, nosioci su diploma i sertifikata za profesije Novog doba, te time i zvanje Svetlosnog kozmetologa, Mastera Svetlosnog ispravljanja, Eko reiste i Srebrnog lekara.

Osnivači Udruženja Iz centra srca, u svojim dugogodišnjim obukama Reiki meode, povezane su i obučene da kanališu čitav spektar energija, koje služe i koriste se u terapeutske svrhe.

Ljiljana i Jadranka,

Iz centra srca,
Niš 2018.

Iz centra srca

Iz centra srca

Danas ne brinem! Očekujem sve najbolje!
Danas se ne ljutim! Radujem se svemu!
Danas zahvaljujem na svemu! Danas radim predano i na sebi!
Danas sam predusretljiva i ljubazna prema svima!

Ostavi komentar

Klikni za komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pratite nas i na Fejsbuku