Novosti

Vihor Reiki (Vihor Hrista)

Jedna od najdelotvornijih energija koja dovodi do isceljenja i ispravljanja kičmenog stuba, svakako je energija Vihor Reiki.

Energija Vihor Reiki je energija novog doba, koja je tek od skora dostupna čovečanstvu.

Kičmeni stub je centar i ogledalo čitavog organizma. Ako se ima u vidu anatomija i izgled kičmenog stuba, sasvim se jasno može uvideti da je kičmeni stub savršenstvo, u kome ne postoji ni jedan suvišan detalj. Svaki pršljen na kičmenom stubu ima svoju namenu i ulogu, a povreda jednog od njih dovodi do ugrošavanja fizičkog i psihičkog stanja, a neretko utiče i na druge oblasti života.

Kroz centar kičmenog stuba protiče energija centralnog energetskog kanala, a u čijem središtu se nalaze i centri glavnih energetskih vrtloga, poznatijih kao čakre. Proticanjem energije kroz centralni energetski kanal, smešten u centru kičme, povezuju se i energetski centri, čakre, a time i sva suptilna tela, emotivno, mentalno, kauzalno, duhovno, sa fizičkim telom, čime se energetski ispunjuju i sve ćelije u organizmu.

Programi, nastali na suptilnim nivoima, zadržani i blokirani u suptilnim energetskim telima, i te kako utiču na opšte zdravstveno stanje organizma, kao i na opšte životne prilike i okolnosti života.

Primenom tehnike Vihor Reiki na izuzetno lak i za svakoga prijatan način, vrši se reorganizacija poremećenih energetskih tokova u svim telima, kako suptilnim, tako i u fizičkom, što dovodi do regeneracije i uspostavljanja pravilnog poretka u protoku energije u skladu sa zakonima Univerzuma.

Efekti primene Vihor Reiki su mnogobrojni, a posebno su i praktičnom primenom dokazani efekti iz oblasti svih obolenja kičme i kičmenog stuba, koštanog, mišićnog i zglobnog sistema, narušavanja rada srca, hipertenzije, migrene, pada imunog sistema, trauma, kako fizičkih, tako i psihičkih, kao i podršku zdravlju mnogih drugih obolenja.

Ovakvi efekti zaista nisu strani ni čudni praktičarima Reiki metode, obzirom na to da se pri primeni tehnike Vihor Reiki praktičari povezuju sa tri Svetlosne energije, izuzetno visoke i jake frekfencije i to: sa energijom Vaznesenog Učitelja Isusa Hrista, koji je najveći iscelitelj duhovnim energijama, energijom Božanske Bezuslovne Ljubavi, kao i energijom Vaznesenje 999, na kojoj frefenciji sada vibrira naša planeta, voljena Ledi Gaia.

Tretman se sprovodi na kičmenom stubu, polaganjem ruku praktičara na posebne položaje i plasiranjem energije u energertske centre, pri čemu klijent doživljava izuzetno prijatne senzacije, a plasiranu energiju oseća kao vihor, po čemu je i sama tehnika dobila naziv.

Aktiviranje, kanalisanje i plasiranje energija Vihor Reiki i Kraniosakralna terapija, uspešno se sprovodi u radu Udruženja Iz centra srca u Nišu, preko sertifikovanih Mastera Svetlosnog ispravljanja, kao profesije Novog doba, Master Učitelja Usui i Kundalini Reiki Ljiljane Ćirić i Jadranke Mickoski

U Nišu, januar 2018

Preporuka
  • Ocena:
5

Siže:

Tretman se sprovodi na kičmenom stubu, polaganjem ruku praktičara na posebne položaje i plasiranjem energije u energertske centre, pri čemu klijent doživljava izuzetno prijatne senzacije, a plasiranu energiju oseća kao vihor, po čemu je i sama tehnika dobila naziv.

Sending
User Review
5 (2 votes)
Iz centra srca

Iz centra srca

Danas ne brinem! Očekujem sve najbolje!
Danas se ne ljutim! Radujem se svemu!
Danas zahvaljujem na svemu! Danas radim predano i na sebi!
Danas sam predusretljiva i ljubazna prema svima!

Ostavi komentar

Klikni za komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pratite nas i na Fejsbuku